Najava predavanja o polenozi

U srijedu 14. lipnja 2023. godine u Info centru o radioaktivnom u Dvoru s početkom u 10 sati na adresi Ulica Hrvatskog proljeća I. odvojak 8 održati će se predavanje o polenozi kao posljedica neobrađenosti poljoprivrednih zemljišta. Danas je alergija na polene jedna od najčešćih alergija. Sudionicima predavanja objasnit će se koji su simptomi alergije i kako ih prepoznati te kako dolazi do alergije uslijed neobrađenosti poljoprivrednih površina i koje sve trave spadaju u polene. Predavanje je besplatno za sve zainteresirane.

Predavanje će održati stručnjaci iz Zavoda za javno zdravstvo Sisačko-moslavačke županije.

Predavanje je dio suradnje Fonda i Zavoda za javno zdravstvo Sisačko-moslavačke županije kako bi se lokalnom stanovništvu skrenula pozornost na važnost obrađivanja poljoprivrednih površina kako bi se umanjile alergije na polene.

hrCroatian

Korištenjem stranice Fond za financiranje razgradnje NEK pristajete na uporabu kolačića (eng. cookies). Blokiranjem kolačića i dalje možete pregledavati stranicu, ali neke njezine funkcionalnosti neće Vam biti dostupne. Uporaba ‘kolačića’ (Cookie policy)

Skip to content