Obilazak lokacije Centra za zbrinjavanje radioaktivnog otpada u osnivanju

I ovaj mjesec nastavljamo s organiziranim obilascima Centra za zbrinjavanje radioaktivnog otpada u osnivanju na Trgovskoj gori.

Obilazak će se održati 27. rujna 2023.. Obilazak je za posjetitelje besplatan, a prijevoz organizira Fond. Polazak je planiran u 10:00 sati ispred Info centra o radioaktivnom otpadu u Dvoru na adresi Ulica Hrvatskog proljeća I odvojak 8. 

Sve zainteresirane molimo da se prijave do 25. rujna 2023. slanjem imena i prezimena na e-mail adresu iva.mudrovcic@fond-nek.hr osobno u Info centru svaki radni dan od 9 do 15 sati ili pozivom na broj 099/7125 155, 044/295 341.

Tijekom obilaska posjetitelji imaju priliku saznati sve što ih zanima vezano uz tijek uspostave Centra za zbrinjavanje radioaktivnog otpada, te obići lokaciju Čerkezovac.

Obilasci će biti organizirani svaki mjesec, a točni termini obilazaka objavljeni na Facebooku i internetskim stranicama Fonda.

hrCroatian

Korištenjem stranice Fond za financiranje razgradnje NEK pristajete na uporabu kolačića (eng. cookies). Blokiranjem kolačića i dalje možete pregledavati stranicu, ali neke njezine funkcionalnosti neće Vam biti dostupne. Uporaba ‘kolačića’ (Cookie policy)

Skip to content