Obilazak lokacije Centra za zbrinjavanje radioaktivnog otpada u osnivanju

Fond za financiranje razgradnje kreće sa organiziranim obilascima Centra za zbrinjavanje radioaktivnog otpada u osnivanju na Trgovskoj gori.

Prvi obilazak biti će 19. lipnja 2023. godine. Polazak je planiran za 10 sati ispred Info centra o radioaktivnom otpadu u Dvoru na adresi Ulica Hrvatskog proljeća I odvojak 8. Sve zainteresirane molimo da se prijave slanjem imena i prezimena na mail adresu iva.mudrovcic@fond-nek.hr ili u Info centru svaki radni dan od 9 do 15 sati. 

Fond će jednom mjesečno, a po potrebi i češće organizirati obilazak Centra u osnivanju na Čerkezovcu, a točni termini obilaska biti će objavljeni na internetskim stranicama Fonda. 

Obilasci će biti prilika da se svima zainteresiranima prezentira tijek uspostave Centar za zbrinjavanje radioaktivnog otpada. 

hrCroatian

Korištenjem stranice Fond za financiranje razgradnje NEK pristajete na uporabu kolačića (eng. cookies). Blokiranjem kolačića i dalje možete pregledavati stranicu, ali neke njezine funkcionalnosti neće Vam biti dostupne. Uporaba ‘kolačića’ (Cookie policy)

Skip to content