Objavljen je natječaj za dodjelu donacija pčelarskim udrugama na području općine Dvor

Kako bi se pčelarima na području Općine Dvor pomoglo s održavanjem dovoljne količine meda za preživljavanje pčela, Fond za financiranje razgradnje NEK dodijelit će sredstva za nabavu prihrane za pčele.

Objavljen je natječaj za dodjelu donacija pčelarskim udrugama na području općine Dvor

Dodijeljena sredstva moraju se utrošiti za nabavu invertnog sirupa, šećera te pogača za pčele. Natječaj je otvoren deset dana i traje od 16. do 26. veljače 2023. do 16 sati.

Na natječaj se mogu prijaviti pčelarske udruge koje imaju sjedište na području Općine Dvor, a svaka udruga dobit će sredstva razmjerna zbroju svih pčelinjih zajednica članova udruge evidentiranih u evidenciji pčelara i pčelinjaka na dan 31. siječnja 2023. godine. U zbroj ulaze samo pčelinje zajednice onih pčelara koji imaju prebivalište na području Općine Dvor.

Rezultati natječaja bit će objavljeni sedam dana po okončanju roka za podnošenje prijava. Dobivena sredstva udruge trebaju iskoristiti isključivo za financiranje prihvatljivih troškova, odnosno nabavku jedne ili više vrsta prihrane za pčele, a prihranu moraju podijeliti svojim članovima u roku od 15 dana od dana nabavke.

Obrazac prijave nađite ovdje.

Upute za prijavitelje nađite ovdje.

Prijedlog ugovora nađite ovdje.

Obrazac izvješća o utrošku sredstava nađite ovdje.

hrCroatian

Korištenjem stranice Fond za financiranje razgradnje NEK pristajete na uporabu kolačića (eng. cookies). Blokiranjem kolačića i dalje možete pregledavati stranicu, ali neke njezine funkcionalnosti neće Vam biti dostupne. Uporaba ‘kolačića’ (Cookie policy)

Skip to content