Potpisani ugovori o donacijama

Po provedenom prvom natječaju za dodjele donacija na području Općine Dvor u svibnju smo dodijelili financijske potpore za provedbu 22 projekta.

Dodijeljena sredstva koristit će se za projekte socijalne skrbi i zdravstva, izgradnju komunalnog objekta, razvoj sporta i postojeće infrastrukture, proširivanje i unapređivanje postojećih obrtnih djelatnosti, pomoći pčelarima, pomoć pri obnovi sakralnog objekta, kulture, odgoja i obrazovanja, edukacije mladih, poboljšanje uvjeta rada organizacija civilnog društva, te nabave opreme za prijevoz i olakšanje poslovanja lokalnim poduzetnicima i udrugama.

Pri raspodjeli novčanih sredstava prepoznali smo i rangirali projekte kojima se promiče etičnost i društvena odgovornost, ostvaruje koristan učinak prema široj socijalnoj zajednici i pridonosi dobrobiti i poboljšanju kvalitete života društvene zajednice na području Općine Dvor.

Dodjele donacija na području Općine Dvor jedna je od aktivnosti na koju smo vrlo ponosni jer nam je pomogla da bolje prepoznamo potrebe lokalne zajednice i dala smjernice za daljnje djelovanje u cilju poboljšanja životnih uvjeta i podizanju kvalitete života na području Općine Dvor.

Svim prijaviteljima se zahvaljujemo na prijavi i želimo uspješnu realizaciju njihovih projekata!

Pratite naše stranice i dalje, jer nam je u pripremi i drugi Javni poziv za dodjele donacija na području Općine Dvor kojim ćemo obuhvatiti Obiteljska poljoprivredna gospodarstva.

hrCroatian
Skip to content