U Info centru održano predavanje o bolesti ovisnosti

U Info centru o radioaktivnom otpadu u Dvoru 24. svibnja održano je predavanje o bolesti ovisnosti i kako ih spriječiti. Predavanje je održala dr. med. Aleksandra Kraguljac, spec. psihijatar iz Zavoda za javno zdravstvo Sisačko-moslavačke županije a predavanju su prisustvovali i učenici iz Osnovne škole Dvor.

Bolesti ovisnosti su jedan od najvećih problema sa kojima se mlade generacije susreću.. Predavanje je održano s ciljem da se lokalno stanovništvo upozori na bolesti ovisnosti i na to kako ih spriječiti i prepoznati kod drugih te kako ih liječiti ali i kome se obratiti za pomoć. Sudionike predavanja upozorilo se na najčešće ovisnosti te što one uzrokuju našem tijelu.

Predavanje je dio suradnje Fonda i Zavoda za javno zdravstvo Sisačko-moslavačke županije kako bi se lokalnom stanovništvu skrenula pozornost na jedan od velikih problema današnjice i kako se suočiti sa njime.

hrCroatian

Korištenjem stranice Fond za financiranje razgradnje NEK pristajete na uporabu kolačića (eng. cookies). Blokiranjem kolačića i dalje možete pregledavati stranicu, ali neke njezine funkcionalnosti neće Vam biti dostupne. Uporaba ‘kolačića’ (Cookie policy)

Skip to content