Noć muzeja 2016. u Tehničkom muzeju „Nikola Tesla“

Tehnički muzej „Nikola Tesla“ u Noći muzeja jedno je od mjesta gdje posjetitelji rado navraćaju. Povijest tehnike uvijek budi interes svih generacija. Neki se s nostalgijom prisjećaju mladosti, a drugi uče o vremenima kada su mobiteli i Internet bili tek daleka fikcija.

Ove godine oboren je i rekord posjećenosti u Noći muzeja. Tehnički muzej „Nikola Tesla“ bilježi posjet 14.130 posjetitelja, što ga čini najposjećenijim Muzejom u Hrvatskoj tijekom Noći muzeja. Posjetitelji su sa zanimanjem pogledali i novi dio stalnog postava Info kutak o radioaktivnom otpadu. Info kutak osmišljen je s ciljem uključivanja, informiranja i educiranja javnosti (dionika) u tematiku nastajanja te zbrinjavanja radioaktivnog otpada (sukladno nacionalnoj Strategiji zbrinjavanja radioaktivnog otpada i istrošenoga nuklearnog goriva).

hrCroatian

Korištenjem stranice Fond za financiranje razgradnje NEK pristajete na uporabu kolačića (eng. cookies). Blokiranjem kolačića i dalje možete pregledavati stranicu, ali neke njezine funkcionalnosti neće Vam biti dostupne. Uporaba ‘kolačića’ (Cookie policy)

Skip to content