Potpisan ugovor za izradu materijala za ostvarivanje vidljivosti projekta uspostave Centra za zbrinjavanje RAO

Po provedenom postupku javne nabave potpisan je ugovor za izradu materijala za ostvarivanje vidljivosti projekta uspostave Centra za zbrinjavanje RAO u osnivanju s tvrtkom Studio Grozić d.o.o.

Cilj izrade materijala za ostvarivanje vidljivosti projekta je pružiti potpune i točne informacije o projektu uspostave Centra za zbrinjavanje RAO u osnivanju, što znači dodatno povećati transparentnost projekta i informiranost javnosti jasnim i nedvosmislenim, stručnim i znanstveno potkrijepljenim podacima u foto, video, animiranoj, grafičkoj i prezentacijskoj formi. Posebna pozornost posvećena je aspektu zaštite okoliša i svim sigurnosnim aspektima projekta, te njihovom prikazu kroz klasične i animirane grafičke prikaze, a posebno za one koji se ne mogu prikazati klasičnim tehnikama snimanja.

U svrhu sustavnog informiranja javnosti na temu zbrinjavanja radioaktivnog otpada, potrebno je javnosti približiti postupke koji prethode zbrinjavanju radioaktivnog otpada, odnosno uspostavi Centra za zbrinjavanje RAO.

hrCroatian

Korištenjem stranice Fond za financiranje razgradnje NEK pristajete na uporabu kolačića (eng. cookies). Blokiranjem kolačića i dalje možete pregledavati stranicu, ali neke njezine funkcionalnosti neće Vam biti dostupne. Uporaba ‘kolačića’ (Cookie policy)

Skip to content