Potpisan ugovor za Uslugu druge faze razminiranja

Po provedenom postupku javne nabave potpisan je ugovor za uslugu razminiranja lokacije Centra za zbrinjavanje radioaktivnog otpada u osnivanju za potrebe provedbe druge faze istraživanja i mjerenja s tvrtkom Titan d.o.o.

Usluga razminiranja obuhvatit će središnji skladišni dio bivšeg VSK Čerkezovac i potrebne koridore koji će omogućiti sigurno provođenje geoloških, hidroloških, geomorfoloških, ekoloških, seizmoloških i niza ostalih istraživačkih radova za izradu studije utjecaja na okoliš u cilju odabira lokacije za izgradnju Centra za zbrinjavanje radioaktivnog otpada. Ukupna površina predmetnog područja iznosi 37.775 m2 i sastoji se od 10 cjelina.

Poslovi razminiranja obavljat će se u skladu s Izvedbenim planom razminiranja, a završnu kontrolu nad obavljenim poslovima obavit će Povjerenstvo za završnu kontrolu kvalitete.

hrCroatian

Korištenjem stranice Fond za financiranje razgradnje NEK pristajete na uporabu kolačića (eng. cookies). Blokiranjem kolačića i dalje možete pregledavati stranicu, ali neke njezine funkcionalnosti neće Vam biti dostupne. Uporaba ‘kolačića’ (Cookie policy)

Skip to content