Najava predavanja o debljini kao faktoru rizika i o Nacionalnim programima otkrivanja raka

U srijedu 18. siječnja 2023. godine s početkom u 10 sati u Info centru o radioaktivnom otpadu u Dvoru na adresi Ulica Hrvatskog proljeća I. odvojak 8 održati će se predavanje o debljini te koje rizike nosi prekomjerna tjelesna težina i o Nacionalnim programima otkrivanja raka. Na predavanju će se detaljnije pojasniti opasnosti za zdravlje koje nosi prekomjerna tjelesna težina, a posebna pozornost biti će na važnosti odazivanja na preglede u sklopu Nacionalnog programa otkrivanja raka. Predavanje je besplatno za sve zainteresirane.

Predavanje će održati stručnjaci iz Zavoda za javno zdravstvo Sisačko-moslavačke županije.

Predavanje je dio suradnje Fonda i Zavoda za javno zdravstvo Sisačko-moslavačke županije kako bi se lokalnom stanovništvu skrenula pozornost na važnost obavljanja redovitih pregleda koji se provode kao dio Nacionalnog programa otkrivanja raka.

hrCroatian

Korištenjem stranice Fond za financiranje razgradnje NEK pristajete na uporabu kolačića (eng. cookies). Blokiranjem kolačića i dalje možete pregledavati stranicu, ali neke njezine funkcionalnosti neće Vam biti dostupne. Uporaba ‘kolačića’ (Cookie policy)

Skip to content