ODRŽAN 1. SASTANAK SAVJETODAVNOG POVJERENSTVA ZA DODJELU DONACIJA

U srijedu, 06. ožujka 2024. godine, održan je prvi sastanak Savjetodavnog povjerenstva za dodjelu donacija na području Općine Dvor. Savjetodavno povjerenstvo osnovano je s ciljem utvrđivanja potencijalnih projekata i programa, te potencijalnih korisnika donacija na području Općine Dvor. Dio svojih aktivnosti Fond svake godine usmjerava upravo u smjeru poboljšanja životnih uvjeta i podizanje kvalitete života lokalne zajednice.

Sastanku su prisustvovala 22 člana Savjetodavnog povjerenstva, od ukupno 26 članova koji su poslali svoje prijave za rad u sudjelovanju povjerenstva, direktor Fonda Josip Lebegner, djelatnice Fonda Sanja Kukmanović i Andrea Talian, i vanjski suradnik Aleksandar Džakula, iz Nastavnog Zavoda za javno zdravstvo dr. Andrija Štampar.

Tijekom sastanka članovi Savjetodavnog povjerenstva izabrali su predsjednicu i zamjenicu Savjetodavnog povjerenstva. Razgovaralo se o projektima i programima kojima bi se ostvario što veći koristan učinak prema široj lokalnoj zajednici, prikupljeni su prijedlozi članova i sukladno tome donesen je zaključak o idućem sastanku na kojem će se utvrditi daljnji koraci za što uspješnije provođenje postupka dodjele donacija na području Općine Dvor.

Više o programu dodjele donacija lokalnom stanovništvu može pročitati na našim stranicama.

Odluka o osnivanju Povjerenstva

hrCroatian
Skip to content