ODRŽAN 2. SASTANAK SAVJETODAVNOG POVJERENSTVA ZA DODJELU DONACIJA

U srijedu, 13. ožujka 2024. godine, održan je 2. sastanak Savjetodavnog povjerenstva za dodjelu donacija na području Općine Dvor. Savjetodavno povjerenstvo nastavlja dalje svoj rad kao potpora Fondu u prepoznavanju potencijalnih projekata i korisnika donacija na području Općine Dvor, koji doprinose poboljšanju životnih uvjeta i podizanju kvalitete života lokalne zajednice.

Fond je, na prijedlog Savjetodavnog povjerenstva, razdijelio dodjelu donacija na dva tematska područja. Jedan natječaj predviđen je za projekte vezane uz humanitarni rad, zaštitu ljudskih prava, kulturu, sport, okoliš, turizam, odgoj i obrazovanje, te trgovačka društva koja obavljaju djelatnost od koje šira društvena zajednica ima korist. Drugi natječaj predviđen je za projekte područja poljoprivrede.

Drugom sastanku Savjetodavnog povjerenstva prisustvovalo je 11 članova čije je djelovanje vezano uz prvo tematsko područje dodjele donacija na području Općine Dvor, direktor Fonda Josip Lebegner, djelatnice Fonda Sanja Kukmanović i Andrea Talian, i vanjski suradnik Aleksandar Džakula, iz Nastavnog Zavoda za javno zdravstvo dr. Andrija Štampar.

Usuglašen je postupak provođenja prvog natječaja, te su prikupljeni prijedlozi članova Savjetodavnog povjerenstva i pružene informacije o svim administrativnim i tehničkim pitanjima postupka dodjele donacija.

Za upite, informacije i pomoć oko potrebne dokumentacije, svi zainteresirani mogu  se obratiti i našoj djelatnici gđi. Ivi Mudrovčić, u prostorijama Info centra u Dvoru, na adresi Ulica Hrvatskog proljeća I. odvojak 8.

Također, za upite je dostupan i mail: donacije@fond-nek.hr. Više o programu dodjele donacija lokalnom stanovništvu može pročitati na našim stranicama

hrCroatian
Skip to content