Počinju prijave za dodjele donacija na području Općine Dvor

Objavljujemo Javni poziv za podnošenje prijava za dodjelu donacija organizacijama civilnog društva, ustanovama i trgovačkim društvima koji djeluju na području Općine Dvor.

Fond kroz ovaj natječaj donira sredstva za provedbu projekata u području umjetnosti, kulture i kulturne baštine,  odgoja i obrazovanja, humanitarnog rada i zaštite ljudskih prava, sporta, okoliša i drugih općekorisnih projekata s ciljem promicanja etičnosti i društvene odgovornosti prema široj socijalnoj zajednici na području Općine Dvor.

Javni poziv za dodjelu donacija vrijedi 30 dana i traje od 27.3.2024. do 26.4.2024. godine. Krajnji rok za podnošenje prijava je do 26.4.2024. do 16:00 sati.

Očekivani rok za objavu rezultata na web stranici Fonda je 10.05.2024. godine.

Dokumentaciju potrebnu za prijavu na Javni poziv pronađite ovdje:

1. Javni poziv za dodjelu donacija

2. Obrazac prijave projekta

3. Izjava o nepostojanju dvostrukog financiranja

4. Obrazac Ugovora o donaciji

5. Obrazac izvješća o provedbi projekta

Ovim putem Vas pozivamo da nam se javite sa svojim projektima kako bismo zajedno poboljšali životne uvjete i podigli kvalitetu života lokalne zajednice.

Za sve upite i informacije obratite nam se na mail: donacije@fond-nek.hr. Više o programu dodjele donacija lokalnom stanovništvu može pročitati na našim stranicama.

Također, za upite i pomoć oko potrebne dokumentacije, svi zainteresirani mogu  se obratiti i našoj djelatnici gđi Ivi Mudrovčić, u prostorijama Info centra u Dvoru, na adresi Ulica Hrvatskog proljeća I. odvojak 8.

Veselimo se Vašim prijavama!

hrCroatian
Skip to content