Odluke Vlade RH

Odluka kojom se određuje Fond za financiranje razgradnje i zbrinjavanja radioaktivnog otpada i istrošenoga nuklearnog goriva Nuklearne elektrane Krško kao stručna organizacija, sukladno Članku 10. Ugovora između Vlade Republike Hrvatske i Vlade Republike Slovenije o uređenju statusnih i drugih pravnih odnosa vezanih uz ulaganje, iskorištavanje i razgradnju Nuklearne elektrane Krško, koju je donijela Vlada Republike Hrvatske na sjednici od 4. listopada 2012. godine.

Odluka Vlade Republike Hrvatske o davanju suglasnosti na Izmjene i dopune Statuta Fonda za financiranje razgradnje i zbrinjavanja radioaktivnog otpada i istrošenoga nuklearnog goriva Nuklearne elektrane Krško od 4. listopada 2012. godine.

Odluka kojom se određuje Agencija za posebni otpad d.o.o. (član HEP Grupe) kao stručna organizacija koja će zajedno sa stručnom organizacijom iz Slovenije i Nuklearnom elektranom Krško izraditi zajedničke programe odlaganja otpada i razgradnje Nuklearne elektrane Krško, donijela je Vlada Republike Hrvatske na sjednici od 23. svibnja 2003. godine.

hrCroatian

Korištenjem stranice Fond za financiranje razgradnje NEK pristajete na uporabu kolačića (eng. cookies). Blokiranjem kolačića i dalje možete pregledavati stranicu, ali neke njezine funkcionalnosti neće Vam biti dostupne. Uporaba ‘kolačića’ (Cookie policy)

Skip to content